Fridanielsen

WITHFELICIA'

Tjaaaaaaaaaao.

 

 

är med feliciaofsweden just nu, vi håller på att dansa, som jag sa att vi skulle göra.

Går faktist riikktigt braa tycker jag. dettta kan bli det sista inlägget för ikväll om min bror ska ha strömsladden... aja jag har iallafall bloggat lite idag , wiie. jag får hllla tummarna att mitt internet funkar imorgon det är lixom lite från och till.

 

Nej ska fortsätta dansa

 

puss

 

 

 

EVERYTIME WE TOUCH'

haj. har ni tänkt på hut ont det gör att slå i sin lilltå i typ, en tröskel, eller i en trappa?

Det gör sjuktont ;o jag gjorde det nyss när jag skulle hämta laddaren, aj vad det gör ont helt serriööööst. ? :D

 

aja, tror faktíst jag ska ut & ta foto lite nu i trädgården, om jag gör det kommer resultatet insenare ikväll på bloggen.

 

nej jag ska ta & läsa klar mboggarna & sen ut.  kännde att dettta var ett nog bra onödigt inlägg..

höhö,

 

pussar!

 

bild sen spaanien. saknaaaaa.. :((

puss!

 

BAAAADUPPTADERING'

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao.

 

jag vet att det varit sjukt sjukt dålig upptadering idag, detta är ju första inlägget. men som ni säkert läste igår funkar inte mitt internet på min dator och pappa tar u med sig sin dator till jobbet så jag kan bara vara inne på kvällen så ja. vi försöker verkligen fixa mitt iternetm, det löser sig jag lovar.

 

nnas idag vaknade jag runt tio av att tilda frågade hur man fixade en familj på simss, så jag gickup då med , gjorde frukost och satte mig vid teven. Segick faktist jag in på min dator och spelade sims, jag är sånt simsgeek nu aha.

Ajaa, vid 12 tiden mötte jag upp isabelle vid sofierokisoken,fick bli ännu en isglass idag calippo jag älskar den glassen. aja sen drog vi ss hem mot mig för att gå ut med chilan, vi var ute med henne i femto minuter och bara dansade,sjöng , pratade & gympade haha sjuktkul iallafall. Sen är vi  hem gosade vi med sallisen. awwe så underbar hon är. chili med,  sulisen ( smulan, min adnre katt ) .

pepsi.sally.chili.smulan - jag älskar er ;*

 

Ajaa, sen möte upp michelle vid sofiero typ så cykladvitill stan, vi ställde inkel i hamnen och gick in till stan, michelle prpovade en bikini & jag tittade på mina älskliingsglasögon på glitter jagste vigen köpasnart..
Ajaa, sen gick vi till MC sällan jag äter? haha, sen öpte vid med oss varsen macflurry och gick till min båt och satte oss i den och bara pratade en massa. Sen cyklade jag heå fen minuter till min pappa då , för michelle skull epå någon invigning med sin ppaappa.

 

tack för att ni gjorde dagen underbar michelle & isabelle, love u.

 

Imorgon tältning med isabelle , wiie. Blir sola först på altanen..

 

Höörs senare känner att jag kommer blogga en hel del nu ikväll.

 

puss!

 

 

GODNATTTSLEEPPGOOOD'

goooooooooooodnattttt, säger jag med nu.

klockan är 00.29 & ja jag tänkte faktis hoppa i säng nub & smsaa lite.

Nu dag imorogn ju,, en ny dag & nya bekymmer. blogningen blir lite seg imorgon eftersom pappa tar med sig datorn til jobet sså jag hr igen datpor imorgon förän fyra fem tiden, shiit alltså. jag har ju min egnadator men där hoppar internetet hela tiden, stängs av &b sätts på vaannan minut sjukt sjukt jobbigt. men det löser sig tro mig.

 

Fick även höra utav felicia att jag var utnämnd till en av de fyra finalisterna iveckns blogg, det är alltid kul att höra. & vet ni vad kära bloggläsare?

Jag har börjat lyssn påsofijah igen. jag älskar hennes låtar & dom är roliga att sjunga med i , okii mobba inte nu ! :D

Ursäkta mitt finfina videoblogg där nere haha, men jag hade verklige lust att göra det. & ja.

 

nej nu ska jag gå upp med min lillasyster hon är jäätttetrött. tar cykeln imorogn kanske möter upp någon vid sofierokisoken & köper glass ? måste endån ut med chilan. !

hörs imorgon.

 

pussar!

 

en bild på mig & michelle. puss!

 

EVERYTIMEICLOSEMYEYYES'

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao.

 

jag tycker själv jag är väldigt aktiv n med bloggandet, absolut inte. -.- Jo jag bloggar ju men inte som jag gjorde för några dagar sen, men aja, sånt är det.

Dt ska komma upp en videoblogg här på bloggen ikväll. annarsss, så får jag helt enkelt göra en ny imorgon (y)

 

Aja, vädret idag har varit toppen, efter när jag kom eh, efter att varit med lisa & oliviaa så blev det typ ut och hoppa & jaa sen äta. sen spelade jag sims i några timmar.. och kommer nii ihåg när jag hoppade exakt hela tiden i våras ?ahaha jag mmerihåg att jag skrev det i varje inlägg..

 

Men nejnu skajag läsa lite bloggar & försöka få upp min videoblogg.

vi hörs.

 

puss!

 

 

VÄDRETÄRPÅTOPP'

tjaaaaaaaaaaaaaaaaao,

 

jag vet, jag suger på att blogga just nu, men ni vet varför 6- sommarlov, fintväder& ja. då sitter man inte inne på datorn hela dagarna..

 

Lisa& olivia & eric haha, har nyss gåtthem, förstva det bara jag lisa & olivia såklart men vi va och åt glas som olivia har skrivit sen satt vi bara ute i min trädgår & chilllade, sen hämtade vi eric.

Tack för dagen har varit bäst. ällskar er:*

 

Pappa kommer och hämtar mig vilken minut som hällst wiee. Så då blir det hem till honom i en vecka, men mitt internet funkar där nu så dte är chill.

 

hah sitter och skrattar åt sally som hoppar runt med en USBkork i munnen haha. älskar henne.

Chili har blivit bätte numot henne men allt är intebra än, chili är ändpn alltid bäst, älskar henne mest, världens finaste hund.

 

nej , jag ska ta & sammla ihop det sista sen hem till pappa , vi hörs senare , puss!

 

-

 

OLIVIA GÄSTBLOGGAR!

Tjeeenaa. Nu är det Olivia som sitter här och skriver, Frida och Lisa har fullt upp med Fridas nya kattunge Sally, så himla söt hon är!

 

När jag kommit till Frida var Lisa redan här och först tog vi det bara lugnt, sen stack vi till Sofierokiosken och åt två glassar var plus lite godis, heheee.

 

Sen har vi tittat på lite filmer Fridas klass har gjort, det var kuul. ;)

Snart ska vi planera vilka dagar vi ska sova i Fridas båt, längtar som fasen tills dess.

 

Näpp, tänkte bara hålla er lite uppdaterade, men nu ska jag ha rolig med mina best friends istället.

 

Fortsätt läsa Fridas blogg - för den äger!

 

PUSS OCH KRAM FRÅN OLIVIA.

 

 

- Forever and ever, in any weather. <3

 

BADUPPTADERINGINOOW'

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao.,

 

förlåt för dåligt bloggande. ha inte orkat& har inte velat vädret har varit på topp idag& ja jaghar elt enkelt haft annat för mig. det har jag nu med ska gå till pizzerian nu med felicia. kansk bloggar ikväll.

 

blir ju dåligare bloggning nu när det är fint väder.

 

hörs maaybe..

puss!

 

 

 

SUNDAY&amp;FORTFARANDELEDIGFFS'

tjaaaaaaaaaao bloggen.

 

härligt att vara ledig imorgon, känns fortfarande inte som sommarlov :$ men det kommer väll när det fina vädret börjar, när det då börjar..

Nalaa, döpte viom till sally så nu heter hon sally. gulligt & hon är väldigt buusig typ bara hopparoch flyger haha?

 

Ska snart ringa felicia, missade fysen för attjag försov mig.. :( hade faktist lust att springa idag :=) ajaa, felicia kommer förmodligen hit till mig sen ska vi träffa anton och dom. roligt roligt.

 

´&& nu haräntligen viktoria fått sin älskade daniel, grattis till dom. Detvar lixom bara dom två hela dagen igår på tv 1, men ajaa, sånt är dte.

Chili får ju vara inne i mammas sovrum nu i början när vi har sally, hon är ju så liten bara åtta veckor man får egentligen dom när do är tolv veckor, så vi måstevara försiktigt.

 

nej ska fixa till mig nu, sen ringa felicia. kommerett inlägg senare.

puuss!

 

 

 

 

 / fridamatilda.

 

THESSIIMSMELIKE'

håller på att ladda ner the sims 2 just nu på min egna dator, jag älskar det spelet.

Har 6-7 spel att instrallera :D så jag har all you knoow.

Går ut då & då & kollar på bröllopsmiddagen, wiee. lite inrtessant.. imorgon, söndag.

Brukar alltid skriva hatar söndagar för nästa dag är det skolaa, men nej nu har vi sommarlov ffs.

imorgon, ska jag och felicia träffa, våra vänner från viken. Anton, calle & kalle, dom ska faktist komma till laröd grattis till doom ?

 

Men nej spela sims nu.

 

puss

 

en vbild på min älskliings hund;**

 

 

HEMMAFRÅNVIKEN &amp; EN KATTUNGE'

Tjaaaaaaaaaaaaaaaao.

 

jag är välrdens lyckligaste ! vi har köpt en ny kattunge, så fruktansvärt söt är den. Den heter nala, den ser ut som en liten tiger & hon lilla ungen i lejonkungenheter Nala, så vi döpte henne till det.

 

det var helt sjukt, var då i viken idag & träffade anton med feliciava jättmycigt & kuul, tack för dagen. Sen så kom felicias pappa & hämtade oss för att vi missade bussen, :$ men det var faktist antons fel! höö.

 

Jajaa, så jag kom in då och typ bara hejhej,, & aa, sen gick jag då fram för alla satt i soffan så sååg jag henne  ja bara,

 

- åhh, vad är dte för katt?

Så berättade då mamma att hon hade följt med sin kompis som skulle köpa en katt då, sen såg mamma nala, så hon bara jag tar henne, awee .

Jag kan fortfarande inte fattt a att vi har henne än, helt sjukt..

Men ajaa, ska snart gå & mysa lite med henne, men honsoverjust nu, bara man klapar henne lite sommnar hon:D

 

 

Ikväll blir det förmodligen hemma om jag inte åker till felicia.

 

hörs senare.

puss!

 

 

 

 

 

 

sååsöt!

 

/ fridamatilda.

 

TOASTWELIKE'

sitter & äter goodgood toast som jag själv har gjort. kom hem för runt en kvart sen från matchen & ja vi vann faktist med 4-1 sjuktbra spelat tjejjer. förra säsongen förlorade vi med  5-0 mot dom, snacka om förbättring helt jävla sjukt ;)

 

jag väntar dels på att felicia ska ringa med , så att vi kan ta ussen ut till viken och träffa våra vänner där. men ikväll blir det förmodligen hemmakväll, ska sätta mig framför datorn & spela sims.

Sen imorgon är det dags för fysträning för min del, sista gången YEES!

 

Nej ska gå & göra en toast till nu.

 

puss!

 


diggar denna bilden, starkt.. :D

 

SNARTMACTH'

tjaaaaaaaaaaao.

 

sticker snart till samlingen till matchen. jag är inte så jjäättesugen på att spela vill hällre ligga kvar i mina mjukasäng och sova några timmar till. Men ni får önska osslyckatill. och det var mot ödåkra integantofta haha.

 

men nejska äta nu, vi ska lixo samlas om enhalv timme.

bloggar näär jag komr hem.

 

puss!

 

 

SVENSKSOMMAR'

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaao.

 

spöregn, åska & hagel stora som bolllar, typsikt svenskt sommarväder.

sommarlovet är underbaert allt är perfekt förutom vädret för det suger.

 

Jag ska snart hoppa i säng & läsa, för imorgon är det ju match mot gantofta, taggatagga tjejjer!

Sen efter det åker jag & felicia ut till viken och ska träffa våra vänner där, roligt roligt.

 

ej jag orkar faktist inte blogg nu, jag bloggar imorgon bitt om jag inte försvoer mig..

 

& ajgälskar min pappa & mamma mest för dom är bäst.

 

/ fridamatilda

 

älskardig!