Fridanielsen

Bort mot IP

Ska närsom helst kila bort mot IP för att titta på när mina fina tjejer spelar match, mot KDFF tror jag är inte 100% säker om man lutardet åt det hållet. Tar iallafall med kameran ska få in några feta närbilder på domsån snäll.

Menmen bloggar mer senare.

PÖSS

 

 

 

älskar dig.

 

I WONDER IF YOU KNOW HOW IT FEELS TO LET YOU GO.

Sticker till skolan inom de senaste fem minuterna, orkar inte komma typ sist till bussenoch ha typ lite småttpanik, lite halft pinsamt. Tar cykeln såjag är där på en minut, är ju rätt snabb! Dagens outfit hann jag fotta men hinner inte lägga upp utan detfår ni senare,  Vi hörs under dagen ska kolla när mina tjejer spela match sen ikväll, tagga nu tjejer!

PÖSSPÖSS

 

 

 

sometimes you try so hard that you give up, but when i give up it means losing you..

Godmorgon! Jag kan säga  direkt att jag har SÅHÄR mycket damp på min mobil idag, har fått en massa sms som jag inte kan öppnaa och dessutom inte svara på.. Misstänker att jag måste pptadera telefonen, men lösenordet har mamma och hon är på jobbet bra det här! smidigt.

Jaja, vädret idag är inte vackert, regn. Får slita påmina hunterstövlar och cykla bort mot skolan vid tio kvart över, har somsagt HK heladagen idag hoppas vi lagar något riktigt gott, är taggad för det. Menmen ska käka frulle nu bloggar innan jag lämnar huset.

PÖSS!

 

 

 

Smile to the world, and the world will smile back at you.

Har varit hemma i ungefär två timmar, men fastnade framför några avsnitt av andra avenyn, jag och tilda ser om på alla avsnitt och ja man fastnar helt enkelt framför det. Ridningen gick iallafall super, jankebubbisen gick iallafall jättefint, han blev lite pigg rammåt andraa galoppen  men han varså grymt duktigså fin!

Har Hk hela dagen imorgon , noogchill hoppas vilagar något riktigt gott, är taggad till tusen. Menmen jag har annars otroligt damp på minmobil som laggar som satan när det gäller mina meddelande, kan inte svara på smsa ROLIGT.

Men snart helg, taggad?Ohja!

menmen skla duscha sen fastna framför fler avsnitt, hörs senare.

PÖSS

 

Finfina janke, min lilla bubbie
Lånade bilden från ---> http://linamathildas.blogg.se/

 

Once you realize what a joke everything is, being the comedian is the only thing that makes sense

Efter att ha suttit i nästan tre timmar uppe på Espresso house med en chailatte och chokladboll tillsammans med steff, michelle, johanna, isabelle och Hannah, grymt stort gäng! Ska jag iallafall bege mig till ridningen, börjar lektionen om 20 minuter och jag måste ta på mig, bra det här! Slutade somsagt tolv, då blev det direkt ner till stan och sätta oss på EH. Återupplivade en massa gamla minnen eftersom att Hannah och Steffi också var med, saknat er tjejer! Blev en massa skrattanfall och en jädra massa snack mysigt!

Menmen drar till stallet nu, bloggar latero.

PÖSS!

 

 

jag älskar dig!

 

i will fight, for this

Hemma, slutade somsagt tolv idag så skolan var grymt chill idag, hade projekt en timme imorse har bara några få saker innan min rapport är klar, hade sen matteprov som jag fick starkt VG på och sen hade jag en chill engelska lektion i 20 minuter, ingen lärare där så vi kollade film men jag satt och jobbade istället så flitigt så. Slutade efter lunch somsagt. Väntar på att issa ska komma itll mig och att min lillasyster  ska komma hem, hon har mitt busskort ochjag ska in till stan med michelle och isabelle!

Ridning vid halv sex,har Jankes så vi får väll hoppas på att det går bra! Menmen ska sluta babbla nu och göa ordning mig. vi hörs senare.

PÖSS!

 

 

Godmorgon!

Godmorgon! Hatar verkligen att gå upp på morgonn, hatar det. Men somsagt börjar om 20 minuter ska ut och möta upp michelle nu, hon ska på idrott och jag tillbaka till skolan, kan inte vara med på idrotten har fortfarande hosta.. mög. Men blir staden efter skolan med michelle, vi måste dock ner till min papi först för atth hämta pengar till moi. Men nej har lite bråtom nu, så vi hörs!

 

 

GODNATT

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för att säga godnatt! Ska somsagt till skolan imorgon så måse sova ordentligt så jag är pigg, vi hörs imorgonbitti dagens outfit då med.

Sovgott!

 

 

HEHE NORMALKVÄLL

 

Smile to the world, and the world will smile back at you.

DET ÄR FORTFARANDE LJUST UT HUR HÄRLIGT? SUPERBRA. Okej kan ju bero på att vi ställt om klockan, men ändån, sommaren närmar sig och nästa vecka ska det bli upp mot 15 grader, fast regn men ändån!? sommar.

Är ju rätt jobbit lägenär man lyssnar på sin sommarplaylist samtidigt som man bläddrar igenom miljontals bilder sen i somras, heeel saknat sommaren 2010 är istället den var världsbäst.

 

Men aja, jag är taggad på att sticka ner till min granne en sväng, har fortfarande hosta och jag ska till skolan imorgon, är så tråkigt att bara sitta hemma som jag gjort nu två dagar i sträck, roligt. Får ser hur det blir helt enkelt, ska leta fram outfit till imorgon med. Menmen vi hörs om en stund.
PÖSS

 

 

 

Whenever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead.

TE♥. Vet inte vad jag skulle gjort utan den drycken alltså, känner mig redan bättre i halsen hostar dock fortfarande mycket, men inte lika mycket som innan. Har iallafall bestämt mig att gå till skolan imorgon , orkar inte sitta hemma en dag till utan att komma någonstans på vägen med pluggandet. Så om det går som planerat imorgon slutar vi tolv då drar jag mig ner till staden med michelle, vi sätter oss på eh ett långt tag med varsin chailatte och något till det. Jag ska inte shoppa något, ska ju beställa ikväll eller imorgon sen åka iväg med pappa så inget jag behöver tänka på som tur är. Har ridning sen på kvällen, halv sex. Mamma hämtar mig i vilket fall om 40 minuter ungefär, pappa åkte ju somagt upp till sthlm för en mässa han kommer hem på torsdagkväll igen, mysigt.

Hör av mig senare.

PÖSS

 

 

 

You've got to repsect eachother.

Sov till tolv idag, grymt skönt men någon förändring för min hosta? Nej samma som innan, inte ett dugg bättre, har fortfarande ont i halsen, dock inte lika mycket som innan. Får lite smått panik ibland när jag knappt kan andas på ett tag, man bara Jahap. Menmen dom i min klass sitter och gör matteprov idag, som jag får göra helt alone imorgon om jag kommer då. Ska försöka komma är trött på att bara sitta hemma och glo, dock rätt´skönt men sjuukttråkigt, skulle aldrig tänka mig bli hemmafru. aldrig.

Men ska skriva lite på min rrapport som ska vara inlämmnad på fredag, kommer inte få vidare bra på den efter som det finns NOLL fakta. Men bloggar mer senare, ha en bra dag.

PÖSS

 

GODNATT

Ska börja fix mig och sånt nu inför natten, får se om det blir skola imorgon men lutar åt att jag stannar hemma, dåligt att jag missar matteprovet. Hatar att missa prov så man får göra det i efterhand sen.. segt. Men jag måste ju bli frisk det är ju huvudsaken. Har en massa plugg att ta igen, och sånt suger verkligen alltid om man är sjuk så missar man alltid massor. Menmen ska inte babbla om ointressanta saker utan godnatt vi hörs imorgon!

 

 

Fight for what you want, or be happy with what you have.

Nej, nu lägger jag allt bakom mig, tar ett stort steg framåt och ska bli lika stark som jag en gång var. NU Jäklar säger jag bara, 2011 skulle bli bekymerfritt och det ska det. DU är borta ur mitt liv, jag börjar om på nytt, är mig själv och skiter fullständigt i vad folk tycker om mig, det är mitt liv och då är det fan ingen annan som ska leva det. Jag har bestämt mig och jag säger bara nu Jävlar.

 

 

 

 

 

A person who never made a mistake never tried anything new.

SKit, nu har jag ännu ondare i min hals, och med det menar jag jätteont, hostar inte licka mycket dock men ändån.. skit då hatar att vara sjuk. Pappa kommer hem med min mattebok sen så jag kan göra lite matte har ju somsagt prov imorgon, förmodligen om jag inte stannar hemma får ju se. Blir iallafall god mat idag är vråålhungrig. Blir filmtittande och mattepluggande ikväll. vi hörs senare ikväll.

PÖSS