Fridanielsen

It’s only after you’ve lost everything, that you’re free to do anything.

Har haft en völdigt lyckad och välbehövlig kväll, stack ner till havet och kollade på stjärnorna, issa mötte sen upp mig vid forntoppen ännu en prommenad, när jagprecis kommitinnanför dörrarna nästan ringer mawrin ut mig, rätthärlig kväll ändå. Ska fixa mig sen krypa ner under täcket, hade inte suttit fel att ha Alexander brevid sig.. åh aja godnatt vi hörs imon. PUSS

 

 

 

To think too long about doing a thing often becomes its undoing

 

NOG brun man var i somras.. ska ALDRIG mer klaga på somrarna att jag är vit, aldrig mer! Har inte gjort något alls sen jag kom hem från skolan mer än legat i soffan och krängt risgrynsgröt, världensgodaste utan krydd.. kollat oth och nu blir det fixa NO:n som ska vara inlämnad imorgon, nu jäklar fixar vi detta!

 

 

FML

Inser ni att jag har glömt min mobilladdare hemma hos pappa, en av mina viktigaste ägodelar har lite smått panik och ja jag är beroende av mobilen klarar mig inte utan den.. åh. Godmorgon i vilketfall sovigott? Har jag iallafalll ska dock käka frulle nu innan jag möter upp isse, vi hörs!

 

 

This is where I belong

Ägde på lol tillsammans med johan.. fast nä där ljög jag, sällan frida? Var lite duktig iallafall.. Ska fixa mig och lägga mig med musik i öronen är såsåså trött verkligen.. går till två imorgon sen blir det pluggeliplugg resten av eftermiddagen, roligt va? oja. Sovgott iallafall så hörs vi imorgon! GAH VET NI VAD JAG GJORT!! GLÖMT MIN JÄKLA LADDARE HOS PAPPA, PANIK

 

 

 

We found love

Kom precis hem efter att ha spenderat ett antal timmar med Arvid hemma hos pappa då jag ändå var tvungen att hämta kläder osv. Blev en kopp te precis som alltid en HEL del snackande, om lite allt möjligt snackade igenom vissa saker från grund kan man säga! Fick även en heldel skrattanfall, haha gud ja.. Vi är inte normala någonstans alls, ingen av oss tyvärr..
Iallafall, så cool som han är körde han mig hem sen på sin sjuktsöta moppe, du är rätt bra ändå vännen..

AJA ska plugga lite och funderar på att sticka ut och gå en sväng senare, men jag får se helt enkelt vi hörs latero, ciao!

 

 

i miss ju kajse.. 

 

MOBILBLOGG


 

Mycket mycket vacker bild på mig och finaste molle måste jag bara börja med att säga! Sitter iallafall just nu på köksbänken samtidigt som jag sjunger med till jullåtar, käkar och väntar på arvid som är påväg hit, wihoo har saknat min vän SÅHÄR mycket verklien.. Aja bloggar mer senare ikväll hörs då, ciaoo!

 

When you say nothing at all

 

 

Vaknade upp brevid världens finaste kille imorse eftesom Alexander sov hos mig inatt då vi tyckte det var onödigt att han skulle sticka hem.. Hade idrott första lektionen och har nu NO tänkte mest bara upptadera er lite snabbt då jag pausar någon sekund från min noinlämning.. aja borde jobba med den slutar somsagt halv ett idag LIFE IS GOOOOD. jaja vi hörs, ciaoo

 

 

 

Look at the stars, look how they shine for you ?

 

Spenderade även en timme ikväll på min och issas kinagunga tillsammans med världens finaste issa riktigt mysig och välbehövlig timme.. vi låg och flabbade åt helt ärligt ingenting, eller jo åt att vi låtsasskrattade när vi låg ner för det lät så fult, vilket slutade med att vi båda fick kipa efter andan av skrattanfall.. såg tillochmed ett stjärnfall åhhh min fin fina vän, du är såsåså bra. bäst. 

 

The mind asks the questions, the heart has the answers.

Stack hem till Karin för lite kakkalas med mina fina tjejer, blev en hel del skratt coh snack om gamla minnen som jag saknat mina fina tjejer. Försökte vara på så glatt humör som möjligt vilket ibland funkade lite sämre, men hade iallafall ffula johanna brevid mig som underhöll mig med sina fula fjortisbilder.. hade sällskap hem med några tjejer och tillslut var det bara jag nikki och olivia kvar, blev allsång till someone like you, mycket mycket mycket vackert må jag säga. Min fina kille är påväg hem till mig nu, saknar honom så.. 

 

 

 

If we don't learn easy lessons, they get harder.

Min måndag såg precis likadan ut som alla andra måndagar, två lektioner sen wag the city där jag dansar i musikalen vilket är riktigt chill. Skulle egentligen träffat Kajsa men den lilla skiten har blivit sjuk så det gick inte, Ska fila lite på mitt SO arbete som ska vara inlämnat på fredag, en sak i taget.. Funderar på att sticka ut och powerwalka en hellångrunda för att få luft och tänka lite, allt snurrar för tillfället i hjärnan jäkla svackor.. Just det mitt huus var ett riktigt beachhus i natt då det va halft omringat av vatten eftersom stormen gjort så vattennivån höjjts otroligt så översvämning i trädgården är det inte alla som har, super!!  

Aja so:n kallar, vi hörs!

 

 

 

Är helt förvirrad över saker och ting. M


mms_img54221

Är helt förvirrad över saker och ting. Måste bara säga att jag har världens bästa vän som har fått mig att tänka om på saker och ting, fan vad du är bra. Mem vi hörs mer imorgon har ingen blogglust alls förtillfället, ciao!

 

SMS-inlägg

Ligger i sängen helt död lär ligga här några timmar till är så trött.. Så uppisen blir som den blir!

 

BRA LÖRDAG

 

fina vän 


Nu är issa här och vi har precis käkat och fått en hel del skratt nere vid köksbordet tillsammans med min knäppa familj.. Vi ska packa lite saker nu och fixa oss och sen drar vi till en kompis för lite partaj, sounds good. Ha en fin kväll. PUSS

 

 

MYS

 

julmusik, glögg, pyntande och julbak fullrulle hemma hos familjen nielsen , mysmysmys!

 

HOME

Nu är jag hemma i mitt egna lilla hus igen. Vaknade upp brevid världens finaste kille imorse och vi låg och drog oss i sängen i säkert två timmar innan vi tog tag i våra liv och tog bussen ner till stan runt tolv, käkade frukost på bomb alltså kebab sen möte isse upp oss och vi gick till procce, riktigt maffig skola om man säger så! Sen hängde jag och isse med Alexander och vigge in och ut i alla möjliga ''billiga'' herraffärer och fick prestera packåsna och kommentator till de olika plaggen, alltid lika trevligt. SKA iallafall julbaka nu och pynta, känns dock inte som jul snön fattas.. kvällen är planerad isse ska sova här och ikväll drar vi iväg på fest wiho. aja hörs!

 

 

 

Snabb upptadering

kör på en snabb upptadering utan bild eftersom det dampar på Alexanders iPad.. Har iallafall haft en riktigt trevlig kväll och lärt känna en massa nya människor och även hunnit med att umgås med en hel del saknade personer! Hängde i vilketfall med Alexander hem och sover här inatt, öppet hus imorgon procce och Olympia vi hörs mer då, godnatt! 

Forever Alone..


mms_img46554

Sitter på knutan forever alone och väntar på saknade nelly som är här vilken minut som helst sen möter vi upp några kompisar, super. Bloggar när jag är hemma ikväll om det inte blir för sent, ha en fin fredag, ciao!