Fridanielsen

all the crazy shit we did tonight, it will be the best memories.

Kvällen blev inte riktigt som planerad, käkade en go kvällsmat med a la familie + Kajsa, vid halv nio tog vi bussen till stan käkade glass och träffade Filip och Ludde ett tag. Runt halv elva stack vi vidare på till fest i laröd, älskar att springa runt med påverkade vänner finns inget roligare. Made my kväll helt enkelt.

Känns bra nu med allting satt och snacka med kajsis innan och ja alltär faktist bra så kan inte mer än säga, life is good, min fredag var suverän och jag ochh Kajsa befinner sig nu hemma hos mig vilket också är super. Vi hörs mer imorgon för nu ska jag krypa ner brevid min fina vän och sova. Sovgott!

 

 


 

Låter dessa två bilderna beskriva min kväll, vi hörs imorgon somsagt. godnatt

 

Fade into darkness

Kom hem till pappa och tog med mig kameran ner till stranden eftersom vädret var så otroligt fint fick ett par bilder som faktist blev riktigt bra. Får se hur kvällen blir ikväll antigen fest hos kajsas kompis eller så sticker vi ner till stan och möter upp några goa vänner. Vädret är ju sjukligt fint så vem vet om vi inte bosätter oss på gröningen ikväll, en så där sista kväll.. sommaren, satan vad jag saknar det.. Aja vi hörs iallafall mer innan jag beger mig ikväll, super va? Aja puss

 

 

 

 

FRIDAY

Fasiken vad skönt med fredag och helg..Skolan var rätt chill, förutom att jag trodde jag skulle dö av trötthet frammåt slutet på dagen. Känns bra nu med allting, hur jäkla skönt som helst! Möter snart upp issie som ska hänga med ut med chillan i det otroligt finavädret. Kvällen ser ut att va planerad, sticker på fest hos kajsas kompis med ett gäng fina tjejer, nu jäklar, Lev för idag säger jag bara, Ska försöka få tag i Iss, vi hörs!

 

 

Galet tjejer

 

Skolan

Hann med bussen imorse utan att springa, rätt imponerande! Sitter i skolan just nu har bild första lektionen i tvåtimmar.. weh hatar bild.  Fredag idag somsagt sen en underbar helg framför mig, låter awesome. Men vi börjar när som, så vi hörs mer under dagen, pusss

 

 

 

Fight for this.

Ska hoppa i säng såsmåningen, behöver sova mer än någonsin just nu. Ska bara läsa igenom mitt tal för pappa som jag ska läsa inför klassen på måndag, ett stort steg framåt iallafall. Vi hörs imorgon, upptaderar er bättre då. Sovgott!   

 

 

 

yeah, i'm still alive!

Ja jag lever, ja jag är tillbaka och ja jag ska ska upptadera så mycket bättre än vad jag gjort de senaste dagarna. Tar nya tag nu, lägger allt bakom mig eller försöker iallafall, hoppade ut i duschen idag och kollade på mig själv i spegeln. Det är jag, och jag ska fan bli jag igen. Jag ska bli den personen jag vill vara, den personen jag trivs som bäst med. Jag ska få tillbaka mitt självförtroende igen, och jag ska till skolan imorgon. Har behövt dessa dagarna för att tänka och fundera. Och det har gett mig SÅ mycket. Ska höjja musiken nu, fan vad jag ska fixa detta!

 

 

 

 

 

 

I dream of something that will never become a reality

Orkar knappt stå upp, så läggermig i sängen igen där jag spenderat hela dagen framför oth. Får se hur läget ligger till imorogon. FÖörlåt för den extremt dåliga upptaderingen men så får det helt enkelt va. Vi hörs. Ciao.

 

 

 

I LOVE YOU

''Du måste lära dig ta en dag i taget frida. Sluta längta efter saker för då springer bara tiden iväg. Du ska leva så som dagen visar, livet är för kort för att kasta bort på idioter. Vakna upp varje dag och tänk på det possitiva, umgås med de personer du älskar och skit i de personerna som gör dig illa.Vad det än är du inte vill berätta för oss så måste du prata med någon. Det går ine att hålla allt inom dig med tiden, du kommer fixa detta för du är vår fina dotter som alltid klarar allt. Du är starka gumman glöm inte det. Du fixar detta och jag och mamma vii finns vid din sida hela vägen.'' - pappa 

 

 

 

 

 

 

SJUK

Vaknade imorse och mådde extremt illa kändes som jag skulle spy, ställde mig upp och allt bara snurrade sp fcik lägga mig i sängen igen ochh pappa sjukanmälde mig. Gick upp för någon halvtimme sen, mår fortfarande sjuktilla och huvudet bara dunkar. Har varit såhär i tre,fyra dagar nu vilket är extremt jobbigt. Blir en massa vilande och filmtittande innan jag beger mig på lite plugg. SKa försöka få i mig något att äta, vi hörs!

 

 

 

 

 

Godnatt

Hoppar i säng när som vi hörs mer imorgon och jag ska försöka upptadera er mer då, Sov gott så hörs vi. PUSS

 

 

 

 

 

Shake your body

Hemma från en underbar träning med världens bästa tjejer. Ja jäklar vad vår danskoegrafi är awesome, oh jäklar vad trött man blir. helt sjukt jäkla bra. Ska in i duschen vilken minut somhelst tvätta håret och allting om ni måste veta det, sitter och planerar lite smått om helgen som kommer där fredag ser ut att bli bra, behöver verkligen en bra helg nu efter allt som har hänt. Ska höjja volymen på gator och röda och blå, sjutk att hif vann HELT SJUKT JÄKLA BRA. Aja vi hörs snart, puss

 

 

DANCE ♥

 

Såhär ser jag ut idag. Kröp ner I sängen


mms_img45573

Såhär ser jag ut idag. Kröp ner I sängen runt elva men senast jag kollade på klockan var den halv tre därför inte mycket sömn i natt heller.. Mår fortfarande illa men pallrade mig till skolan ändå. Har matte just nu men ska ha idrott om fem minuter, taggad? Mjoo.. Aja dans ikväll iallafall, save my day. Aja vi hörs!

 

Everything happens for a reason.

Kollar första avsnittet av modelljakten där dom i detta första avsnittet är i helsingborg och Malmö. Riktigt roligt att titta på faktist, ska fixa mig sen innan jag ska försöka sova några fler timmar inatt, vi hörd helt enkelt.

 

 

 

Stay with me.

Matchen gick skit, för mig gick det skit. Vi förlårade med 3-0 dock hade vi kunnat vinna matchen om vi hade varit mer taggade än vad vi var. Jag spelade kanske sammarlagt 20 minuter av matchen om inte mindre, fick lägga av tidigt och stoppa fingrarna i halsen och spy. Jo jag vet att detta låter sjuktfräscht men jag mådde skit helt enkelt, klarar inte av någonting alls. Stack hem, fick i mig lite mat hoppade in i en varm dusch och kan inte mer än LÄNGTA tills dansen imorgon, vill dit nununu. Mår så sjuktbra då, fasiken vad jag vill ha dansen NU. Nu ska jag kolla igenom en massa bilder, ska försöka upptadera er så flitigt som möjligt innan jag ska försöka somna, vi hörs. PUSS

 

  

THAILAND

 

SMS-inlägg

Blir så jäkla trött på mig själv när jag tar ut mitt humör på min familj, så jävla sur. Ska iallafall spela match snart vilket kommer gå sjuktdåligt eftersom jag inte kommer kunna fokusera. Vi hörs iallafall. Ciao

 

RAST

Är hemma en snabbis på lunchen skulle packa ner några grejer som jag måste ha med till pappa direkt, wag the city resten av eftermiddagen, wiho taggad. Har match i eftermiddag , försöker upptadera när jag är hemma hos pappa igen, ha en fin dag.  

................................................................................................................................................................................................................................ 

 

såhär ser jag ut idag

 

Jag gråter bara i regnet.

Godmorgon, sovit gott? Sov fyra timmar inatt låg och vred mig och tänkte på en jäkla massa saker. Allt bara snurradei huvudet och jag hade ingenaning om vad jag skulle göra. Skola idag iallafall , veckans chillaste dag börjar nio och slutar halv tre, match ikväll så missar dansen.. surt. Ska fixa något att käka och ha på mig så vi hörs förmodligen innan jag beger mig ut och möter upp Iss, vi hörs!

 

 

 

-

 

Lär dig livets stora gåta älska, glömma och förlåta. 
Men om det inte går, hur fan gör man då?

Fan helvetes jävla skit.