Fridanielsen

Världens vackraste syster

Måste säga att fyfan vad min syster är vacker, så himla fin var hon idag. Allra bäst. PÅ bilderna ser ni även min håruppsättning jag gjorde, vvet inte hur många berömelser och kommentarer jag fick  av alla som frågade var filippa gjort frisyren är fans tolt över mig själv, att jag har sånna dolda talanger, sinnesjukt ju.. Jag och Filippa hade iallafall en riktig syster eftermiddag snackade om allt som finns att prata om innan vi åkte ner till balen, alla var verkligen superfina och jag bara ja tre år kvar.. Och filippa bara är avundsjuk på dig Frida som har allt detta framför dig sen, gymnasiet rockar fett. Jag bara jaja okej då.. Har iallafall fölljt efter henne hela timmen vid dunkers som privatfotograf utan krydd, vinkade va henne till bussen och mötte upp Jesper och några andra en stund. Tog sen bussen till min fina julia och käkade samtidigt som vi kknarkade andra avenyn, dansat hela kvällen - awesome. Lång inlägg nu känner jag men vafan.. Ska däcka i sängen här bakom nu, sov gott alla fina!Vö

 

Världens finaste


Absolut finast var du på balen syrran, så otroligt grymt vacker. Har så mycket bilder att visa er!! Sitter nu med Jesper och några andra på dunkers och ska snart ta bussen till Julia, dans ikväll awesomeeeee!!!

 

SPANIEN!!!!!!!

Gissa vem som åker till Spanien och älskade mallorca i Julia? Ingen mindre än jag själv, blir borta nio dagar och kommer hem den 29 Juli, perfekt tid till dansuppvisningen på helsingborgsfestivalen, brun occh fin. Ohyess. Kommer dock missa de två sista lektionerna men vafasiken jag måste dit, så jag säger bara hej felle och jullan som får lära mig alla slut på danserna.. hehe. Glad tjej ska ner och kränga popcorn, Filippas frisyr blev för den delen perfecto. Hör av mig senare. PUSS

 

Dag 3 - En person jag vill träffa just nu

Dessa två tjejerna vill jag träffa nu. De två bästa tjejrna i världen, våra barndoms minnen vi har tillsammans är helt fruktansvärt oslagbara, dessa två gjorde hela min barndom i skolan och utanför den. Världens bästa tjejer. Vi hinner aldrig träffas nu förtiden eftersom vi går på två olika skoloroch plugget förstör hela tidne, sorligt men sant. Oavsätt vad är Lisa och olivia mina allra bästa vänner, bäst är ni.

 

Bal frisyr!

Hade bara två chilla lektioner innan lunch då jag tog bussen hem till pappa, rätt gött att sluta fyra timmar tidigare, aii så fint den satt. Då undrar ni säkert varför? Jo ska somsagt sätta upp Filippas frisyr till studentbalen vilket är ikväll, har ungefär tre timmar på mig och jag känner att jag måste sätta igång nu, önska mig lycka till. Puss!

 

Bästa


Dansen var hur awesome som helst fick en lång prat stund med fina Molly och FIXK träffa världens bästa Julia igen. Vi satt först i två timmar och pratade ned Minkg, intressant samtal hade vi tycker jag..!! Dansade igenom de flesta danserna till showen men felle hur grymt som helst och sen kom Jesper så jag och jullan och han drog oss ner till Gröningen och låg på bryggan och ja nu överdrivet jag inte vi gapflabbade verkligen, shit som vi skrattade. Åh så bäst kväll. Guldvärda människor är ni!! Nu ligger jag hemma och ska sova, torsdag imon går hem efter lunch så det är ingen jobbig dag. Gött. Sovgott, godnatt!

 

Dag 2 - Mina rädslor

Mina rädslor? Jag har många rädslor inom mig som verkligen oroar mig. En rädsla är att jag eller någon i min familj ska få en sjukdom som kan kosta livet, är så rädd för att någon av mina nära ska råka ut för något sånt här för jag vet att det hade tagit så hårt på alla, Det är nog min största rädsla. En annan rädsla jag har är att bli sviken, vilket jag dock precis blivit för andra gången i mitt liv, första gången var förra våren och senaste var nu med Alexander och Gry vilket är ett otroligt äckligt svek, hataar svek finns inget värre. ÄEn annan rädla jag även är att bli så sårad att jag ligger där på botten och aldrig kommer kunna resa mig upp igen, har alltid varit stark coh det är jag nu med men jag är rädd för att det en gång i framtiden inte kommer funka mer. Har varit med om så otroligt stora saker under min uppväxt och en människa klarar inte av att ta för mycket skit, men jag vet att jag klarar vad som helst och just därför är jag rädd för att det kanske kommer en dag då allt krossas, mitt självfötroende och allt.. Ussh blä får aldrig hända. Nu ska jag snart dansa, älskade dans som hjälper mig genom allt. Bäst.

 

When you meet that special someone you’ll understand why it didn’t work out with anyone else.

Måste börja med att säga att jag har haft världens chillaste skoldag på  länge, hade slöjd åkte in till stanför studiebesök vilket var roligt, hade en kort joobb föreläsning och resten av tiden hade jag musik. Fick den delen reda på att jag fick MVG i musik WIIIIIIHO, har bara haft vg innan men nu jäklar höjjdes det! Slutade 20 över 1 ungefär och väntade på Isse vid slöjden. Julla kom och hade oss sällskap hos issa och nu är jag hemma, skulle egentligen passat min kusin men det behövdes inte så nuumera ska jag ta bussen om en halvtimme till impulse, gött va?? Hör av mig senare. PUSS

 

Onsdag


Sitter på bussen nu in mot stan med Isabelle och några andra från klassen, vi ska på studiebesök hos en sjukgymnast och äter sen i stan. Har haft slöjd nu, min allra sista slöjdlektion i mitt liv, kan man mer ön älska livet eller??? Har musik i eftermiddag sen sista lektionen har jag ingen aning. Hör av nig senare. Puss på er

 

Mysig kväll


Var ute en sväng ned världens finaste isse, vi gick runder och snackade och det slutade med att vi satte oss på taket vid Hemköp och skrattade så mycket så vi dig, precis som alltid. Vi fick sällskap utav Johan och Jacob också någon timme, åh älskar lugna ute kvällar med fina vänner. Kom hem precis och ska numera sova, börjar med slöjd imon. Oj vad kul. Hörs mer då. Sovgott!

 

Dag 1 - En bild på mig + 10 sanningar

1.Jag är verkligen en person som säger vad jag tycker och jag tillåter verkligen inte när en person försöker trycka ner mig eller är elak mot mig utan då skäller jag verkligen ut de och säger exakt som jag tycker. Jävlas man med mig jävlas man helt enkelt med fel person

2.Jag har bara varit riktigt kär en gång och det var i Alexander, innan dess har jag bara haft små flörtar eller vad man kallar det. 

3.Jag har helt sinnesjutksvårt att lita på killar och att falla för de, det krävs så mycket för att en kille ska få mitt intresse och ännu mer att få mig att lite på de.

4.Jag ångrar verkligen ingenting jag gjort i mitt liv, det som gjorts har gjorts och det är bara att leva vidare. Livet är inte till för att ångra brukar jag säga. 
5.Jag tar inte åt mig om folk försöker trycka ner mig, inte överhuvudtaget gjorde dock innan då jag var rätt svag i mig själv men allt jag varit med om har det gjort så jag klarar av de mesta. 

6.Jag har mer nära killkompisar än tjejkompisar och tycker mer om att umgås med killar (oftast) 

7.Jag använder aldrig smink, om det inte är för dansshower eller liknande, hade en period i början av 7:an som varade i två månader då jag använde lite smink men sen dess har jag varit helt sminkfri. Trivs helt enkelt inte i det. 

8.Jag älskar att träffa människor och det resulterar till att jag blir rätt social när jag möter nya människor

9.Jag brukar ligga på mitt golv och glo upp i taket och bara tänka, älskar att bara ligga där. Bäst

10.Jag har väldigt svårt att öppna mig för människor känslomässigt, alltå att berätta om mina problem. Håller dte helst för mig själv då jag inte vill lägga över mina problem på mina vänner. Men jag älskar att hjälpa dom, mer än något annat!

 

Det var mina 10 sanningar om mig själv, tog de bästa jag kunde få fram!

 

30 dagars lista

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Berätta om din första kärlek
Dag 5 - Mina största misstag
Dag 6 - Min favoritplats
Dag 7 - En person som kommit mig närma på kort tid och varför
Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
Dag 9 - Min favoritbutik
Dag 11 - Någonstans jag vill åka
Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa
Dag 13 - Vad jag vill med min framtid
Dag 14 - Berätta om din familj
Dag 14 - Något som gör mig glad
Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka
Dag 16 - Min favoritdag på året
Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan
Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 19 - Ditt bästa minne
Dag 20 - En vän jag inte skulle klara mig utan
Dag 21 - Det värsta du varit med om 
Dag 22 - Visa mitt favoritplagg
Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om
Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 25 - Något jag är beroende av
Dag 26 - Vem jag smsar eller ringer när jag är nere
Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 27 - Ett ämne jag är lite sämre på
Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 29 - Hur du är som person 
Dag 30 - Något som ändrat mig
Bara för att hålla igång bloggandet, börjar i nästa inlägg. Tjarråå!
 

No one lives forever

Life is all about risks, No one lives forever. 


Har verkligen föreläsningen från idag i mitt huvud, man lever bara en gång och ja där kom mitt livsmotto ännu en gång - MAN LEVER BARA EN GÅNG. Du ska leva DITT liv låt ingen annan leva det åt dig, cause no one lives forever. Nämnde jag innan att matte nationella betyget kom idag och satt fintfint + Hemkunskapen som jag inte pluggat någonting till satt ännu bättre? MVG rätt upp i käften, AI den satt fint. Nu ska jag till bussen, tjingtjong!

 

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

NEW YORK


Har haft en riktigt chill skoldag, startade med att fylla i en ankät, idrott, 30 minuters matte och 20 minuters syv, övning inför skolavslutningen, lunch och en föreläsning som var lite sådär seg i början men som sen faktiskt blev riktigt bra och verkligen satte igång ens tankar, eller ja mina iallafall!  Hjälpte mig lite påvägen upp mot toppen, gick hem efter det pga min jädra mensvärk men som börjat släppa nu! Om cirka en halv timme tar jag bussen in till stan och möter upp Jullan och Jesper, spenderar min eftermiddag med dom sen. Gött. Vi hörs, puss på er!

 

Bli den starkaste personen som existerar på denna jord.

Jag trodde ALDRIG att jag skulle säga detta efter så kort tid men jag mår bra. Jag mår verkligen bra. Stod och dansade framför min spegel igår och kunde inte sluta le, fan vad jag älskar det. LIvet rullar på så ordetnligt och mot rätt håll, alltså uppåt, fattar ni raka vägen upp? Mitt självfötreonde är riktigt bra för tillfället och hela jag känner mig starkare, detta kommer fixa sig jag bara vet det. tack för att ni två är såna svin, min såkallade ''vän'' och ex, det gör saken tusen gånger lättare, ni kommer alltid ligga nere på botten för mig längst där nere, så långt ner man kan sjunka för det förtjänar fan ni. Kan inte bli bättre, sommaren närmar sig och vi slutar om exakt två veckor. Åh vad livet rullar på bra nu!

 

Tisdag

Älskade älskade dans.  


Godmorgon alla, sovit gott? Har sovit riktigt gott inatt men humöret gickner när jag upptäckte att det regnade och att ryktet för sämre väder stämde.. Ska snart dra mig till skolan för onödiga lektioner DOCK har vi min älskade idrott, ska verkligen kötta idag om min mensvärk inte förstör.... Hör av mig senare idag då det blir en massa film och dans för min del. AWESOME. Puss på er!

 

Världens bästa

Detta är mina tjejer, mina fina brudar. Mitt gäng. Mina hjärtan. Mitt allt. Så bra är ni brudar och jag är så glad att jag  har er, växer som människa tack vare er. Bästa. sommaren kommer bli mer än grym, den kommer bli oslagbar. FAN ALLTSÅ!!!!! Nu ska jag fixa mig sen hoppa i säng, puss på er och godnatt!

 

We are young

 

Bilder från spexet idag ↑


Fint litet blogg inlägg värlens bästa vän Arvid skrev, bäst är du! Låg somsagt på ria bad och levde livet efter skolan idag med Jullan och ett gäng goa killar, spelade handbooll och bara njöt av den sista fina dagen innnan regnet invaderar.... Jag, vigge och Jullan mötte sen upp Jesper och hans tjej och umgick med de en stund innan  jag och Jullan mötte felle, molly och company på impulse. Alla vip korts tjejerna var där, jullan och molly är nykomlingar och satan vad roliga de nya danserna är, framförallt ghetto stiletton. AWESOME. Nu ska jag fixa med bilderna till fb, alla tjatar... Hör av mig senare. PUSS

 

 

 

Som vi glider


Riktigt chill dag i skolan slutade efter spexet som var runt ett, shit som vi var grymma hela klassen! Åkte ner till fria bad och nu är jag och världens bästa Julia här nere på stranden med ett gott gäng killar, kör lite handboll, äter och njuter av set fina vädret. Ska njuta som datan nu, puss på er