Fridanielsen

Torsdag


Skola till 13.50 innan jag och Jojo rullade ner för några ärenden i stan för att senare rulla vidare till gymmet där ett halvdant pass väntade oss. Drog vidare till KB för en stooor catch up för allt vi missat av varandra de senaste veckorna. Ikväll har hela släkten varit här för att fira oss som fyllt/fyller år, så ikväll har jag krängt både tacos & tårta menmen,  FREDAG imorgon, sååå himla skönt och för den delen fyller jag dessutom 18 imorgon. Vad finns det att klaga på?

Onsdag


Skola mellan 08.30 & 15.30. Efter skolan väntades jobb en timme där jag höll hela dansgruppen själv idag, var hur roligt som helst då tjejerna var så sjukligt taggade. Nu är jag hemma och har precis tryckt i mig två knäckemackor + kezo. Imorgon börjar jag med träningen igen trots min extrema trötthet och förkylning, orkar helt enkelt inte vara rastlös längre. 

Tisdag


Tisdag. Begått tre mord på killergames i skolan vilket gör mig till en riktigt farlig typ, fick tillbaka matteprovet där jag blev lättad över resultatet och nu sitter jag på samhällen. Slutar inte förräns halv fyra och då ska jag direkt hem för att fixa något gott  att käka framför oth. Är helt sjukt slut i både kropp och hjärna, men fy vad värt det.

Baby we can do it, we can do it all night


Skola till två, snabb catch up med Mandis innan jag mötte upp issa för en mega dejt på subway där vi spenderade några timmar. kom hem runt halv sju och har sen dess kollat igenom alla filmer från valle, fyyy vad underbara videos det finns. Nu väntas duschen innan jag bäddar ner mig framför ett gg avsnitt. Det är dessutom nu det börjar krypa i kroppen för hur mycket jag saknar träningen, bli frisk och börja kötta igen är mitt mål denna veckan. 

LYCKLIG


Oj vad jag är lycklig. Jag är så sjukt satans lycklig just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har verkligen väntat på det här, ÄNTLIGEN.
Men Ja,  sverige suger rent utsagt. Just nu ska jag enligt förra veckans rutiner mecka lunchfylla innan vi ska ut i backen igen för att sedan avsluta med spår  på folie. Men nä istället befinner jag mig back on track i skolan, Helsingborg och Lever på tanken att jag åker vidare till Val d'isere om sisådär tre veckor.

Bira bira bira bärs bärs bärs


Citerar Johanna: '' Vill vara på sherpa och handla rosévin och chocapics, vill åka ner full för foliebacken, vill ta energishots på saloon och jag vill vakna upp och se Måns stapla in i rummet med gårdagens klädsel''  Det suger duktigt satans mycket att vara hemma usch blö fy, usch ta mig tillbaka nu. Duktigt en av de bästa veckorna i mitt liv. 

VI SES I NANGIJALA


Som ni säkert förstått rullar vi vidare till bättre dagar imorgon och upptaderingen lär bli sisådär då jag lära ha duktigt fullt upp med att fylla mina vänner, nä men vi är inte alls taggade :P

 

Last day


Började min sista dag i Sverige med ett matteprov i aulan som iallafall kändes som det bästa matteprovet jag skrivit i tvåan, men bara för det hade det inte förvånat mig om jag slutar på F... Sitter på engelskan nuu, lyssnar enbart på taggmusik och kan inte direkt koncentrera mig på något annat än att vi åker om sisådär 22 timmar. WAH. AJA efter skolan ska jag iallafall luncha med Amanda innan jag rullar vidare för att träffa både Issa & ems.  Nä men jag har lixom inte fullt upp min sista dag i Sverige. Måste packa och handla också, bra planering ;P

38 timmar


Jobbade en timme efter skolan då jag och Alma numera fått ännu en grupp i dans, denna gången lite äldre att jobba med. HUR GÖTT SOM HELST. kom hem för ett tag sen och kom precis ut ifrån en sjukt lång och skön dusch. Om 38 timmar rullar vi  vidare till Val thorens, sjukt vad snabbt tiden går men satan i det vad vi är taggade.  

Frulle

Onsdag.sovmorgon. Ägg & kvarg. två dagar till val thorens. Tre lektioner. Jobb. Träning.

Summer


SOMMAR. BRUNHET. SOL. LOV. FRIHET. SENA KVÄLLAR. GRILLE. KVÄLLSDOPP. KRÖKIGHETER. VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER. KRÄFTOR. GLASS.  SHORTS. TUNNA LINNEN. SOLBRILLOR. LYCKA.
JA TACK. 

So young so high


Återigen måndag. Skoldagen rullade på och när den äntligen nått sitt slut mötte jag upp Mimi. Catch up och old memories fyllde upp vår eftermiddag innan jag drog och handlade med pappsen. Hemma nuuu, packar upp kläder samtidigt som jag försöker övertala min hjärna att den tyvärr måste plugga matte inför det kommande provet.  Får helt enkelt stå ut 4 dagar till innan  jag ger mig iväg till de franska alperna. 4 DAGAR. 

Sunday


Min lördagskväll spenderade jag med jojo. Musik, deeptalk och runt tolv slocknade vi båda bredvid varandra. IDAG: Stod jobb på schemat mellan 11-13, åååh så underbart mitt jobb är, helt otroligt glad är jag för det. Nu befinner jag mig hemma, ska glo oth och tar beslut om ifall jag ska dansa denna terminen eller inte.

LÖRDAG


Denna morgon spenderade jag 1,5 timme på gymmet. 30 minuterpå crossen och 1 timmes intensivt pass ben & rumpa. Kom precis hem tryckte i mig en tacos och numera ligger jag framför oth. Vart kvällen tar mig får jag helt enkelt se, har slutat planera upp mina dagar och tar de istället så som dom kommer.

No emotions


Fredag. Helg, äntligen helg efter en lång, seg och jobbig vecka. Det händer iprincip ingenting i mitt liv just nu som jag vill dela med mig av, och jag själv är så vilsen jag kan bli. Upptaderingen får vara som den är för just nu är det ingen bra period i mitt liv om jag ska uttrycka mig rätt. Ikväll ska jag iallafall mysa till det hemma med gottigheter och film. Annars lever jag på tanken att jag om exakt en vecka sitter  på bussen mot valle. Ord kan inte beskriva vad jag längtar.

HESTRA


//jojo som nyss kört in i ett träd// Jag & Alice//

WOW inte bloggat på två dagar, är det likt mig? Hmm... Nä har helt enkelt inte haft något roligt att dela med mig utav till er, ledsen för det. IDAG stod iallafall Hestra på schemat med världens bästa classmates. Det vara Jojos premiär åk för första gången i sitt liv på ett par skidor och tack vare det har vi skrattat en hel del idag, men nu satan i det är vi både tränade, redo och sjukligt taggade inför val thorens. 9 dagar kvar, låt det gå fort.