Fridanielsen

Yesterday

Två bilder ifrån en lyckad kväll igår, god mat hos Emma och hos issa träffade jag mängder av saknade favoriter! Avslutade kvällen med en hel knasig utgång med alldeles för mycket shots, kul hade jag iallafall. Ikväll ska jag förmodligen på bio för att dämpa söndagsångesten lite iallafall.

Lördag


Kan inte låta bli att sakna sommaren när man fryser till is bara man går utanför dörren. Imorse stod iallafall ett benpass på schemat följt av ett cx pass, gick faktiskt riktigt bra så det var skönt. Nu ligger jag hemma i soffan och chillar, vid fem ska vi baka lussebullar och runt 19 snåret rullar jag till Emma för en 18-årsmiddag med mängder av vin innan jag tar mig vidare hem till issa för att fire henne en stund. 

q/a


Tänkte passa på att svara på några kommentarer som kommit de senaste veckorna nu när jag ändå är vaken så tidigt!

Är hon Jojo din närmsta vän? Ni umgås rätt mycket!

Ja, Jojo är en utav min närmsta vänner och jag är så glad över att ha henne i min närhet. 

Kan du inte lägga ut dina pass du kör på gymmet?

Jo... ska försöka är inte jättebra på det haha men ska verkligen försöka börja dela med mig mer av träningen

När började du och Alle träffas asså första gången?

Oktober 2011, så i början av nian,  så ja det är ett grymt bra tag sen... 

Bryr du dig mycket om vad andra tycker om saker du gör osv? 

Nej, det gör jag inte. Människor som dömer mig utan att känna mig får göra det om de vill för de känner inte mig och har egentligen inget att säga.  Jag har iallafall lärt mig att man kan ha väldigt fel om människor vilket jag tycker är väldigt synd! Det finns inte många som känner mig på djupet och allt jag gått
igenom men nä jag bryr mig inte direkt mycket  inte utan kör mitt egna race.

Äntligen fredag

Idag slutade jag runt tolv och la två stora prov bakom mig, vilken känsla! Efter skolan rullade jag till väla med bästa tjejerna inhandlade lite nytt och presenter till tjejerna som jag ska fira imorgon. Ikväll ska jag mysa hemma med syrran, vi ska ta en sväng till bogge och senare ikväll ska jag hämta mamma i stan!

Ge mig helg

Sitter förtillfället och pluggar inför vårt enorma ledarskapsprov vi har imorgon. Överlever på tanken att 11.30 imorgon tar jag helg plus bockar av mitt andra prov för veckan. Är såsåsååååå trött på skolan

Miss her


Överlevde skoldagen tack vare världens bästa classmates, efter skolan fixade jag och Jojo lite ärenden innan jag drog och körde mitt zumba pass där jag nog var den som köttade mest utav alla idag, ÄLSKAR min nya motivation jag ligger inne med. Ikväll har jag pluggat ledarskap och snart ska jag bädda ner mig framför ph. IMorgon har vi sovmorgon igen vilket jag ännu en gång ska spendera på gymmet!

Morning workout

45 minuters pw på bandet, intensivt cx pass och sedan lite rumpa på det. Älskar verkligen att träna på morgonen!

q/a


Har fått ett par kommentarer angående alle och att han inte nämnts så mycket den senaste tiden, anledningen är att vi två  tillsammans bestämt oss för att gå skilda vägar då vi känner att det är det bästa för oss båda just nu. Vi valde att titta långvarigt denna gången och sen hade vi båda fullt upp med annat vilket resulterade till att vi inte träffades så mycket. Men jag älskar honom över hela mitt hjärta och har fortfarande känslor för honom, vi avslutade inte det för att känslorna inte fanns där utan för att det helt enkelt  inte funkade hela vägen. Men jag mår bra och det känns som vi gjort rätt beslut men självklart saknar jag honom. 

Tisdag


Inatt sov jag hemma hos Alice med Jojo och imorse fick vi skrapa rutan pga av frost...  HUR SJUKT?  Idag bockade jag av ännu ett prov och efter skolan chillade jag hemma hos Jojo en stund innan jag drog och tränade. 1 timmes pw på bandet + ett cx pass senare var jag mer än nöjd med mig själv. Ikväll ska jag börja plugga ordentligt inför fredagens prov och imorgon har jag en sovmorgon som jag ska tillbringa på gymmet.  Just det,  har fått bil  i två veckor fram vilket gör att jag bara skämmer bort mig mer och mer för var dag samt  blir slöare och slöare för var dag som går MEN jag klagar inte. 

Love you

Idag har jag sagt hejdå till min bror som rullar vidare till val thorens i ett halvår. Kommer kännas tomt här hemma med två syskon av tre borta, tur jag har Tildis!

Pluggsöndag

Hade en mysig kväll hemma hos Alice igår och det är sjukt så skönt det är att vakna upp en söndag utan att vara det minsta bakis! Började min dag med jobb och har sedan klockan 14 enbart suttit och pluggat, lämnade precis in min sociologi inlämning och numera ska jag plugga naturkunskap. DET TAR ALDRIG SLUT.

Go frulle

Igår spenderade jag hela min kväll med Emma vilket var välbehövligt, vi krängde godis badade i jacuzzin och pratade. Idag ska jag spendera hela min dag till att plugga och ikväll ska jag mysa hemma hos Alice!

Två bra

Helt spontant hamnade vi tre i bilen och slutligen hemma hos mig, finns helt ärligt inga bättre kvällar

Beslutsångest


Kommer ALDRIG kunna bestämma mig så jag ber gärna er om hjälp... ÅSIKTER?  Sjukt ändå att jag sitter och designar min mössa med 197 dagar kvar tills jag går ut trean.  Längtar helt extremt mycket förtillfället då plugget tar kål på mig.

Plugg


Idag hade jag ingen nödvändig lektion och avslutade sedan dagen med ett utvecklingssamtal vilket gick bra.  Kom hem tidigt och unnade mig ett gg avsnitt tillsammans med mina två knäckemackor, numera ska jag plugga två timmar innan jag ska rulla vidare till gymmet för armar och rygg. IMorgon är det fredag och det är jag helt överlycklig över trots att denna veckan gått lika snabbt som föregående veckor! 

summerDet är sjukligt så kallt de blivit de senaste dagarna vilket har resulterat till att jag numerat gått över till min gossiga vinterjacka. Idag bockade jag av ett prov från listan vilket känns skönt,  efter skolan stack jag till gymmet för ett bra pass innan jag rullade vidare för jobb en timme! Ikväll ska jag hem till Alice för att prata ut och mysa. är så glad för mina vänner!