Fridanielsen

Todays

Äntligen fredag och skoldagen överlevde jag tack vare skönaste grabbarna, har nog inte skrattat så mycket på en och samma dag på länge.

Ikväll väntas käk och mys med tjejerna hemma hos Hannah i laröd. En lugn fredag, vilket alltid är skönt.

After workout

Två lökiga bilder efter mitt ryggpass på gymmet, har dessutom börjat stretcha 20-30 minuter efter varje träning och satan i det vad jag redan känner att jag kommit tillbaka till vigheten.

Efter gymmet hämtade jag upp Tilda och Filippa, kan ni tänka er att jag verkligen satt i bilen och skrek sjöng och skrattade för mig själv? Åh älskar detta så mycket!!

Count down


Efter att ha snackat lite med brorsan på fb samt suttit och pillat på min idag nyinköpta go pro som jag är sjukt taggad på att använda flitigt längtar jag något extremt till Val thorens. 14 dagar kvar tills flyget går!

Favoriter

I eftermiddag tog jag och mina två favoriter bilen ner till Malmö för en god lunch och en titt på min balklänning som precis kommit. När vi alla stod där i varsin klänning gick det ju inte att inte längta något extremt tills det är dags.

Ikväll skulle jag gymmat men missade mitt pass så hoppade träningen idag, nu ska jag duscha för att sedan bädda ner mig framför greys.

22.41

Till en början var jag sjukt seg på gymmet idag men piggnade som tur var till efter cx passet och lyckades få till ett effektivt benpass.

Ikväll har jag myst framför greys med choklad och popcorn, har ett extra sötsug denna veckan men har ingen aning om varför. Imorgon börjar jag halv ett så ska försöka ta mig ut på en saknad morgonpw.

16 days left


Idag är det enbart 16 dagar kvar tills jag får komma ner till brorsan en sväng. Som jag längtar!

Har så många bra datum framför mig de kommande halvåret. Val thorens v.8 & v.11, Balen, studenten, summerburst och Rhodos.

Detta året ska bli bäst och januari har redan givit mig det absolut bästa starten någonsin!

Summer


Fastän jag för det mesta lärt mig leva i nuet kan jag inte låta bli att längta lite extra till sommaren varje dag. 

HappyJag gillar verkligen mitt nya jag. Allltid ett leende på läpparna och lever mitt liv precis så som får mig att må som bäst.

Ni får verkligen stå ut med mina glada inlägg för satan i det var lycklig jag är.

 Inget ska någonsin få ta detta ifrån mig igen!

q/a

Hur ofta går du på cx? 

Svar: 3-4 gånger i veckan. Bästa passet som finns!

Vad har hänt med resterande tjejgäng ifrån klassen? Ni var ju flera som umgicks innan?

SVAR: Det är inget som har hänt med dom, vi är vänner men umgås inte på samma sätt som tidigare! 

Använder du inget smink alls? 

Svar: Nope, inget alls!

Träffar du någon? 

Svar: Nej det gör jag inte! Vill inte det heller då jag äntligen efter flera år och händelser funnit mig själv igen. Trivs själv! 

BabysisMåndag. Behöver inte ens förklara hur segt det var i skolan och det enda positiva är att plugget dämpats lite just för denna veckan. 

Nu ska jag till maxi med pappi innan gymmet väntar på mig! 

Sunday

Återigen hade jag en helt sjult bra kväll igår. Fattar inte hur vi lyckas? Förade hemma hos jojo innan jag mötte upp tjejerna på pl för lite drinkar innan vi rullade utåt.

Var hemma runt halv sex och idag har både jag och Alice legat helt utslagna i min säng.

Slö pass

Idag märktes det tydligt att det var fredag och att veckans träning tagit hårt på mig. Det resulterade till ett ovanligt lungt pass för min del. Laddar istället upp inför cx och ben imorgonbitti!

Om en stund kommer Alice hit så ska vi ha myskväll med massa gott, perfekt fredag!

Happiness


Hur olycklig ser jag ut att vara på bilderna ovan? Inte olycklig alls.  Detta beskriver exakt hur jag mår och har mått under de senaste veckorna/månaderna. 

Ren lycka utan tårar, svackor eller psykiska påfrestningar. Allt tack vare världens bästa vänner och för de beslut jag själv har fattat. Jag är påväg tillbaka, jag är lycklig och jag fattar knappt själv att jag säger det. Här, just här kan tiden stanna.  

Fredag

Onödig dag i skolan men som jag överlevde tack vare grymma personer. Efter skolan blev det en sväng till maxi med pappi och numera är jag hemma.

Om en timme rullar jag vidare till gymmet för ett skönt fredagspass!

Unnar torsdag

Pannkakshäng med Alice efter att ha fått lite plugg undanstökat.

Ikväll väntas cx och rygg. Längtar!

Smoothie

Fixade till en god smoothie när jag kom hem gjord utav: en halv avokado, hallon, jordgubbar, ägg och mjölk. Blev självklart en knäckemacka till. 

Om en stund ska jag till gymmet för ett cardio och magpass!

21/1


Slutar om en halvtimme ifrån dagens första och sista lektion. 

I eftermiddag ska jag plugga, plugga och plugga för att sedan sticka och träna! 

q/a

Intar du också 500-1000kcal per dag när du gör detox? 
SVAR: Absolut inte! Jag gör inte själva detox fullt ut utan dricker teet för att det får mig att må bättre och bli piggare. Istället äter jag bara mer sunt och har mina unnardagar på helgen. Jag behöver betydligt mer än 500kcal per dag när jag tränar så pass mycket som jag gör! 

Sjukt snygga tights! Vart är dom ifrån? 
SVAR: Tack så mycket! Fick dom i julklapp men jag vet om att de finns på stadium. 

Har du något/några tips på vad man kan tänka på för att gå ner något kilo i vikt? Men ändå inte så att man måste ändra hela sitt vanliga liv med mat och så? 

SVAR: Man kan alltid tänka på småsaker som att dricka mycket vatten, ta en 45 minuters pw om dagen samt äta tills du blir lagom mätt, ta inte den där extra portionen utan känn efter tills du blir lagom mätt. Motion är ju självklart ett stort plus och bara genom att gå ut och gå lär du säkerligen märka skillnad!