Fridanielsen

Bäst

Igår hade jag en helt amazing kväll med Emma med en början på utposten för att dela en flaska.

Slutade med en spontan utgång och drinkar, Åhhh vilken lyckad kväll!!!

Jobb!

Igår hade jag en mysmorgon innan jag jobbade några timmar.

Kvällen spenderade jag till att se det sista GoT avsnittet där favoriten dog och jag numera måste vänta en evighet på nästa säsong.

Idag väntas jobb men denna gången på bus och efter det ska jag hinna träffa Emma en sväng!

Tisdag

 

Igår jobba jag hela eftermiddagen och på kvällen mötte jag upp Emma för att ta igen allt vi missat över en fika.

Idag väntas återigen jobb, snart Rhodos!

Midsommar

Hade en trevlig och lyckad midsommar med lekar och bra sällskap hemma hos Issa i laröd innan jag avslutade min kväll hemma hos Anderberg med syrran. Väldigt lyckad midsommar för min del. I helgen har jag bara degat framför film med god mat, igår jobbade jag hela dagen och idag väntas ännu mer jobb. Jobbar varje dag fram tills söndag för att sedan rulla vidare till Rhodos och värme. Som jag längtar!

 

Stockholm


VILKEN helg jag haft uppe i Stockholm med favoriterna. Summerburst, fest, människor, båtfest och lycka beskriver de senaste dagarna och vilken tur vi hade med vädret. Kändes som vi var i Spanien utan att överdriva när temperaturen toppade 27 grader. NU är jag hemma igen, en veckas ledighet till innan jag börjar jobba, som jag ska njuta.

Bästa någonsin'' Kan vi prata om att flaket är det bästa jag varit med om i hela mitt fkn liv fyfan''  - Johanna

Det bästa på hela dagen var lätt flaket, har nog aldrig någonsin haft så kul eller känt sån lycka. Sen älskar jag även Olympias unika student, den ser så sjukt annorlunda ut till skillnad från många andra. Fan vad kul vi hade.

Tillbaka


Jag lever mer än förrut och nu kommer jag tillbaka hit igen. Vilken vecka jag haft, bal, grym studentvecka med bara fest och slutligen min studentdag. Livet har bestått utav ren lycka och trots klumpen i magen av att allt är över är jag fortfarande lycklig. På torsdag rullar jag mot summerburst med världens bästa vänner och om 2 veckor börjar jag jobba på allvar. Ska verkligen njuta av min ledighet trots att jag redan har Rhodos framför mig om 3 veckor hehe.

Lyckligaste dagen i livet

 


Hade gjort vad som helst för att få uppleva denna dagen igen. Har nog ALDRIG varit så lycklig som här eller haft så kul.
ÅHHHHH!!!!!!!

Studentveckan

I lördags hade jag en grymt rolig utgång och igår låg jag i sängen hela dagen, utan söndagsångest!

Ikväll kommer klassen hem till mig för festligheter innan vi rör oss utåt. Studentveckan ju!!

Upp