Fridanielsen

SOON


Snart kan vi börja spendera kvällarna på altanen såhär igen. Hur lycklig är man inte över det?

lunch


Min lunch efter en grymt bra pass på gymmet!

Älskar verkligen känslan efter ett helt sjukt bra träningspass. 

Måndag

Idag träffade jag min saknade Alice för en fika och mega catch up. Vid fem befann vi oss på aktiverum för ett cx pass.

Ikväll ska jag ut på en pw och sen försöka då lite plugg gjort.

Mallorca


En weekend hit i Maj hade inte suttit helt fel!

Åhh vad jag längtar till sommar, sol, havet och värme. 

Jacuzzi häng


Igår hade jag en rolig kväll med mina brudar och dagen har bestått utav jobb och bagehäng i jacuzzin.

 Ikväll ska jag hem till Alice med henne och Jojo för enbart mys, ska bli så skönt att kunna sova ut imorgon.  

Home!

Är numera hemkommen ifrån vårt allra sista läger, vi kände nog alla både lycka men även en liten sorglig känsla när vi hoppade på bussen hem. Jag kan verkligen inte förstå att vi är i slutet på vår gymnasietid och att student tiderna bara väntar på oss runt hörnet. 

Veckan har iallafall varit rolig, hamnade helt klart i det bästa teamet och tillsammans klarade vi av hela veckan, alla övningar och dess utmaningar utan problem.

Ikväll ska jag mysa hemma med det vi alla pratat om iprincip hela veckan - tacos, popcorn, oliver, lantchips, godis, glass och popcorn. Efter att ha levt på påsmat hela veckan finns det nog inget bättre sätt att äta upp sig på.  

LägerBilder ifrån vårt första militära läger i ettan...

Imorgon åker vi ut på vårt allra sista läger någonsin. HUR SJUKT? Tiden går läskigt fort. 

Imorgon lämnas vi iallafall i skogen, hur eller var vi ska sova vet vi inte ännu men på fredag är vi återigen hemma iallafall. 

Lördag


Igår hade jag en myskväll hemma framför let's dance och familjen. Idag var vi uppe tidigt för att hämta hem min balklänning, får rysningar bara av tanken att det är endast är 2 månader kvar. Gäller dock för mig att inte gå upp ett endaste kilo hehe. 

Ikväll ska jag ha tacokväll med systrarna och senare ska jag hem till Matte för gottesaker och skräckfilm. Perfekt helg. 

 

Onsdag

3 snaps ifrån min dag!

Efter ett intensivt pluggande på bibblan där jag lyckades komma iallafall en bit på aölt plugg rullade vi vidare till gymmet.

Idag dödade vi bokstavligen våra axlar samt vår nedre rygg, men oj vad jag älskar när det bränner.

Nu ska jag in i duschen för att sedan krypa ner framför greys!

Breakfast

Min frukost imorse!

Idag är vi lediga så imorse vaknade jag med sjukaste träningsvärken i ben och rumpa samt till att solen lyste in genom fönstret. Älskar våren.

Vid ett ska jag möta upp Emma på biblioteket i stan för att få lite plugg undanstökat. Senare idag ska vi till gymmet för undre rygg och axlar, grymma träningspartner är vad vi blivit!

Tisdag


Idag började vi vid 10 för en opponering av vårt gymnasiearbete, gick faktiskt bättra än väntat.. Slutar om en timme då ska jag hem, fixa bra käk innan träningen och sedan hämta upp Emma för cx och ben på gymmet.
 
Idag är även första dagen på min kost & tränings period tillsammans med Emma den kommande tiden. Är över taggad på att verkligen lyckas hålla detta nu! 

Monday

Älskar att jag kommit hem till ett vårigt helsingborg så att jag idag kunde byta ut vinterjackan till skinnjackan och sedan ett par brillor till det.

Spenderade idag en kort dag i skolan följt av ett ryggpass med Emma på gymmet efteråt. Vi två har numera ingått i ett grymt bra partnerskap inom träningen som vi båda är sjukt taggade på!

Ikväll ska jag försöka finna motivationen till att plugga då jag har extremt mycket saker jag måste fixa. 80 dagar till studenten!

Val thorens, week 11


Hemma efter ännu en helt satans grym vecka i val thorens. Mycket skidåkning, sol hela veckan, mycket fest, mycket afterski och helt underbara människor.

Åhhh vilken bra vecka.

-> Val thorens


NU drar jag, för andra gången på en månad. En vecka framför mig med skidåkning, familjetid, fest och afterski.  Går ju helt enkelt inte att klaga på livet! 

Fredag


Efter skolan idag gymmade jag med Emma och under träningen kom vi två på en väldigt bra plan för oss två som börjar efter vecka 11.

Vi är båda extremt taggad! 

Ikväll ska jag packa och mysa hemma. Imorgon åker jag ännu en gång vidare till Val thorens fast med familjen samt Mimis familj denna gången. Satan vad gött det ska bli!