Fridanielsen

Kategori: OUTFITS

Today

Finns inget bättre än enkla klänningar, älskar det! 

Ðagens


Idag har vi en kort dag i skolan med pannkakor till lunch. HUR GOTT?  

Älskar dessutom vårkänslorna som man får så fort man går utanför dörren, det börjar närma sig. 


Todays

Äntligen fredag och skoldagen överlevde jag tack vare skönaste grabbarna, har nog inte skrattat så mycket på en och samma dag på länge.

Ikväll väntas käk och mys med tjejerna hemma hos Hannah i laröd. En lugn fredag, vilket alltid är skönt.

21/1


Slutar om en halvtimme ifrån dagens första och sista lektion. 

I eftermiddag ska jag plugga, plugga och plugga för att sedan sticka och träna! 

Monday


Idag har det inte hänt något speciellt överhuvudtaget förrutom en lunch med Alle, ansiktsbehandling på len hud och lite plugg på det.  Nu befinner jag mig hemma hos Alle och vi ska i vilken sekund som helst krypa ner under täcket. Sovgott! 

Torsdag

Idag levde jag runder i svart med ett par converse och yes det märks verkligen att hösten har kommit. Efter skolan skulle jag egentligen gymmat men min träningsvärk i låren är INTE att leka med, jag kan knappt gå eller resa mig från soffan så ja, snacka om hårt pass i tisdags och sen zumba på det igår...  Så istället bokade jag in en ansiktsbehandling till måndag och numera ska jag glo gg innan jag ska plugga!

Monday


Dagens

Kom till skolan för två lektioner innan en god thaibuffé i stan  väntade tillsammans med pappa och Filippa. Numera softar jag här hemma och om en stund ska jag rulla vidare till gymmet. nu SKA jag komma igång på riktigt igen. 

Lördag

Efter en mysmorgon med både en pw och en god frukost rullade jag , filippa och pappa till stan en sväng för lite mys och en hos fika. Nu ska jag träffa jojo och ikväll träffar jag min favorit pojke!