Fridanielsen

Kategori: OUTFITS

15 septemberJag verkligen älskar min nya gråa poncho som hamnade i min garderob  för ett par veckor sedan när lilla jag storshoppade. 
SÅ otroligt skön och mysig är den!!!

5 september


Började 08.40 och slutar 11.30, direkt efter skolan ska vi ner till bogge för att inhandla godis innan jag drar till gymmet för att kötta rygg och biceps.
Åhhhh älska fredagar!! 

2/9
Idag passade jag på att gå barbent i min svarta kjol och en skön tisha!

1 septemberIdag invigde jag min nya kofta - Utan tvekan en utav de skönare koftorna jag haft på mig. Jag verkligen älskar att den är utav en längre modell! Skoldagen idag blev för mig väldigt kort då jag slutade innan lunch. Mötte upp alle en snabbis innan han körde mig till gymmet, nu är jag hemma hos mammsen och ikväll blir det förmodligen en pluggdejt med Jojo & Alma.

1 april


Idag har jag överlevt en redovisning samt en kort kommunikationslektion  i min syrras tröja, är hemma nu och kom precis överens med mammsen om att jag ska hoppa träningen ikväll vilket suuuger. Börjar bli småsjuk och för att de inte ska bli värre måste jag offra en dags träning, förhoppningsvis inte fler. WAH var så taggad på att träna idag men istället får jag lägga mig framför en film. SKOJJ. 

TORSDAG


Mina två outfits under denna goa torsdag vilket också innebär en dag ifrån helg. Slutade redan innan två, rullade direkt vidare till gymmet där ben & rumpa stod på schemat, standarn på torsdagar. Köttade på i 1,5 timme innan jag rullade hemåt igen. NU ska jag glo ett oth avsnitt innan jag ska ut på en pw.

Leave your fear behind

Skoldagen rullade på i sitt tempo och vår sista lektion blev inställd vilket resulterade till att vi slutade 13.50 istället för 15.30. Inget man klagar på. Annars just nu efter mitt tal känner jag mig både hur glad som helst, hur stolt som helst och hur satans stark som helst, mitt tal gick så otroligt bra för mig och jag fick verkligen ut så mycket av det. När man väl lyckas kan man faktiskt inte låta bli att ha ett sånt lyckorus inom sig.  Är hemma nu iallafall, ska käka framför oth sen rulla vidare mot gymmet.

9 januari 2014

Torsdag, två dagar till helg. Underbar känsla trots att veckan bara flugit iväg precis som alltid. Kort skoldag för mig idag, började 10.10 och slutar redan 11.40, vart jag tar vägen efter skolan har jag ingen aning men tyvärr måste jag spendera en tid på plugget. Halv fem ska jag iallafall till gymmet för hårdträning innan ett efterlängtat cx pass.

14 december 2013


SÅhär go och glad ser jag ut idag, kör på mössa idag igen för helt ärligt så finns de inget skönare. Måste dock inskaffa en ny..

WAH VIKLEN KÄNSLA. Jag kunde inte sluta le när jag kom innanför aktiverums dörrar, jag trivs så otroligt bra där. Körde dett sjukt jobbigt pass på 1,5 timme vilket resulterade att jag slängde mig helt död i soffan när jag kom hem. Har nyss käkat mitt tredje ägg för dagen och ska numera rulla ner mot stan för att möta upp Alma och Jojo för att fortsätta den eviga julklappshandlingen. Ha en fin lördag!

6 december


Black, black, black och ja strumporna gör hela outfiten om jag får säga det själv, men jag hade faktiskt mina uggs till...