Fridanielsen

Summer

Just ni befinner jag mig på Mallis men innan jag åkte njöt jag av ett par väldigt fina och mysiga dagar i ett somrigt Helsingborg. Älskar sommaren!

Valborg

Lördagen spenderade vi i parken i Lund innan vi drog till Malmö nation, det var sköjj! Avslutade med en liten utgång i Hibbi.

Gårdagen

Igår spenderade vi dagen på väla för lite shopping, extra sugen på att shoppa efter ett halv år i alperna! På kvällen igår väntades Thai, vin och en första utgång i Hibbi för i år. En väldigt händelserik och rolig utgång om jag ska vara helt ärlig! Nu ska vi till stan för kebab, LIVET.

Best

Hur vi spenderade vår kväll igår, satan vad jag saknat mysiga kvällar vid havet!

Nu ska vi ut på en Pw innan en god frulle
väntar...

Världens bästa vardag

Detta var det bästa beslutet jag gjort någonsin i mitt liv. Detta är verkligen livet!

Idag drog jag tummen på jobb och fick därför sy 3 stygn??? Ont gör det i lilla tummen iallafall!

Kommer börja blogga mer nu, så får nu följa vilket fantastiskt liv jag lever!

Jag lever!

Här har jag det underbart med helt fantastiska människor!

Kommer börja blogga mer och mer men just nu försöker jag komma till rätta med pengar, liftkort och jobb!

Säsong!?!?!?!

Ojojoj vad mycket som har hänt och planer som förändrats sen jag bloggade sist. Blev erbjuden jobb i val thorens igår och tackade ja,  hade inga som helst planer på detta?? KAN EJ FATTA?

Så igår sa jag upp mig från jobbet och imorgon åker jag för att byta ut min vardag till de franska alperna, jobb och skidåkning......

Kan vara den mest spontana grejen jag gjort i hela mitt liv men som 19åring är det bara att ta alla chanser som finns, satan var taggad jag är på att lämna Hibbi och skaffa mig så många nya erfarenheter och minnen.

WAHHHHHHHH!!!!

World's greatest

Idag ska jag börja min dag med att äta frukost ute med några från jobb. Jobbar sedan långis idag istället för endast lunch 11-00.30.

Bara att stå ut!

Onsdag

Idag har jag varit med Calle på lägenhetsvisning innan jag drog till gymmet för ett lyckat ryggpass. Kändes extra bra idag!

Börjar jobba 16 och innan dess ska jag hinna duscha.

Q/A

Har förstått att du har många olika jobb, var jobb ar du nånstans och vad är det här nya jobbet för nåt? Hur trivs du och hur började du jobba på dina nuvarande? Var har du jobbat innan och vilka arbetsuppgifter har du osv? Skulle vara kul att veta!

SVAR: Tidigare har jag jobbat på Mcdonald's och Busfabriken men under de senaste veckorna har jag påbörjat min anställning som servitris på nyöppnade Gastro i stan. Ville ha fler timmar vilket jag dessutom har fått.

Har fortfarande kvar min anställning på resterande jobb ifall att det skulle bli så att jag längre fram får tid över till att jobba extra där med. Det enda jag vill är ju att jobba och spara pengar, just därför består större delarna utav mitt liv endast utav jobb! Får helt enkelt stå ut haha. 

Tisdag

Inatt sov jag hos Calle och idag började jag dagen med ett pass på gymmet. Nu ska jag fixa en god sen frulle och njuta utav den framför gg.

Min sista lediga dag idag innan 5 intensiva jobbdagar väntar.

Spa

Hade världens mysigaste dygn på spa med min älskling. God mat, behandlingar och ett helt underbart rum.

Igår blev det även en utgång med tjejerna, väldigt lyckad! Ikväll ska jag jobba, börjar vid 16.