Fridanielsen

Kategori: TRÄNING

Running


Eftersom jag är ledig idag bestämde jag mig för ett träningspass ute i det fina vädret.

Blev intervaller och vanlig joggning i både trappor och backe. Att springa har aldrig varit min grej men fyyy så skönt det känns efteråt, detta kommer jag fortsätta med.

Ikväll väntas ett till träningspass fast på gymmet, mage och cx väntar. GRYMT taggad på att verkligen komma igång nu!

Nöjd


Idag fick jag till världens bästa pass på gymmet. Åh så skönt det kändes efteråt! Ikväll ska jag plugga så mycket jag kan...

Har så otroligt mycket att göra. 

lunch


Min lunch efter en grymt bra pass på gymmet!

Älskar verkligen känslan efter ett helt sjukt bra träningspass. 

Workout

Efter att ha jobbat med gymnasiearbetet hela dagen med jojo där vi lyckats komma en grymt bra bit framåt rullade jag vidare till gymmet.

Idag stod det kondition och mage på schemat, onsdagar e utan tvekan den tråkigaste gymdagen då kondition inte är min favorit grej. Ikväll ska jag bara mysa för mig själv framför greys!

Smoothie

Fixade till en god smoothie när jag kom hem gjord utav: en halv avokado, hallon, jordgubbar, ägg och mjölk. Blev självklart en knäckemacka till. 

Om en stund ska jag till gymmet för ett cardio och magpass!

påväg tillbaka!


2 bilder efter träningen i lördags! 

Älskar hur lätt min kropp kommer tillbaka till träningsrutinerna efter ett par veckors intensivt pump och bra mat.

Tackar CX för det är mitt absoluta favoritpass och för att det får min mage att bränna lika mycket varje gång. ÅHHH älskar min motivation just nu!!!!

 

Legday


Idag står ben & rumpa på schemat vilket innebär att jag ska squata tills mina ben iprincip inte klarar mer eftersom att det var alldeles förlängesen jag gjorde det sist. Börjat köra ben  enbart 2 gånger i veckan dessutom då jag bytt ut den tredje till enbart kondition på bandet. Älskar motivationen jag ligger inne med, ni vet när man kommit igång och tränat regelbundet så allt bara funkar skitbra. 

DetoxLaddar upp inför träning med detta goda.
Har börjat dricka ett detox te 2 - 3 gånger om dagen som verkligen hjälpt mig få bort all magont jag vanligtvis brukar ha och dessutom gör mig tusen gånger piggare. Grymt nöjd är jag iallafall!

Saturday workout


Spenderade 1,5 timme på gymmet varav en halvtimme var på bandet och en timme till att kötta ben. Avslutade med några magövningar för att få upp pumpet lite, kändes så himla skönt efteråt. Är så sjukt taggad på mitt schema som börjar på måndag!!!!
Nu ska vi strax äta och ikväll ska jag träffa Steff, Emmie ochAlice för att rulla vidare på krök i stan. 

Monday


Detoxdrink tillsammans med en god knäckemacka förgyllade min morgon
som numera ska fortsätta med ett skönt pass på gymmet! 

Morning workout

Rör mig mot gymmet för ett morgonpass innan frukosten. Tänkte köra lite lätt träning idag, en timme på bandet plus lite magövningar!

Morning workout

45 minuters pw på bandet, intensivt cx pass och sedan lite rumpa på det. Älskar verkligen att träna på morgonen!

Lunch


Slutade redan efter första lektionen idag vilket resulterar till att jag får njuta av denna goda lunchen framför ett avsnitt av gg innan jag ger mig på plugget.
Senare ikväll ska jag förmodligen iväg och träna!