Fridanielsen

Kategori: TRÄNING

Workout

Träningen idag gick SVINBRA sen om jag kommer kunna gå imorgon är en helt annan sak... Kändes iallafall grymt bra efteråt och när jag kom hem fixade jag ihop en god lunch som jag nu njuter av framför gg.

After gym selfie


Träningen idag bestod utav en halvtimmes kondition följt av ett stehårt och intensivt magpass, älskar verkligen när det bränner i magen. Jag hälsar iallafall träningsvärken välkommen imorgon då det dessutom är  legday + cx. WIHO!!!

Food

Har nog fått till den godaste lunchen på länge, tog en halv fralla på det också bara för det är lördag. Idag köttade jag mage på gymmet och satan i det vad bra det gick, har verkligen fått tillbaka motivationen och det känns så otroligt bra!!! Numera ska jag njuta av min goda lunch framför andra avenyn.

Yes

                                                 
 

Morning shape


Mina magmuskler är ju långt ifrån hur de varit tidigare men jag ser framemot att jobba fram de igen nu till hösten och jag är ju inte heller LITE taggad.. Äntligen!!! 
Började iallafall min morgon som vanligt med en pw och två knäckemackor och helt ärligt så finns det nog inget bättre sätt att börja dagen på. 

Lunch timeAlla som umgås med mig vet om att avokado + keso är en stor kärlek i mitt liv och sen tog jag lite scrambled eggs på det!

Breakfast


Godaste frullen jag vet, okej frallor på helgen är också rättt bra men har ju fått önskemål att jag ska dela med mig utav mina matvanor och vad gör man inte för sina läsare? Imorse drog iallafall jag och syrran ut på en pw och det slutade med att vi kom hem genomblöta och frusna pga av allt regn. Idag vankas det storstädning samt rensning av hela mitt rum  och i eftermiddag väntas ett jobbigt magpass på gymmet!

Back on track

Det kommer vara tufft att komma igång med träningen igen kände jag idag men fysatan vad skönt det känns efteråt. Är verkligen taggad på att hitta tillbaka igen och få upp ruset i kroppen, tränade iallafall 1,5 timme innan jag gav mig på att göra zumbakoreografier till jobbet vilket gick sådär, avslutade med att gå 1,5 mil hem. Känns helt helt heeeeelt underbart fastän jag är helt död..

Food

Njuter av detta goda efter dagens andra pw, vill inte att lovet ska ta sluuuuut.

abs


BAAAAAM vad jag dödade min mage idag på gymmet, kom in på ett helt nytt sätt att träna den och fyy vad det käändes. Hur underbart som helst, känner att jag äntligen  är påväg tillbaka igen, yeeeah. 

Du håller mig kvar i något jag lämnat

Tre snaps från min eftermiddag.
En snabbis till väla och en smoothie på det, rullade vidare till gymmet där 1,5 timmes träning väntade. 30 minuter på crossen och sedan 1 timmes intiensiv pass armar och rygg. Gick faktiskt grymt bra. Kom precis hem och har fixat ihop en god liten tallrik till mig, om 1,5 timme har jag planerat in en joggingtur.
GLÖM INTE STÄLLA FRÅGOR.   

Maud


Knäcke & keso + kvarg med müsli, banan, hallon och blåbär + ägg. Kind of oslagbart gott alltså. Slutade redan 12.00 rullade hemåt och fixade med ledarskapen, nu ligger jag bänkad framför oth och har precis bokat vårt rum. Om två timmar rullar jag mot gymmet, bästa på länge.  

Lunch


08.50-11.00 befann jag mig i skolan, matte och engelska tog upp mitt liv innan jag slutade. HUR SKÖNT SOM HELST. Befinner mig hemma nu vid denna tid vilket är en vana de senaste 2,5 veckan som gått, klagar dock inte.. OCH eftersom jag helt ärligt krängt alldeles för mycket denna helgen är jag verkligen back on track när de gäller min mat alltså, just därför njuter jag utav denna otroligt goda lunchen. Ikväll är det cx, åhyesss!

Avokado & kesoDetta gottar jag mig med denna kalla tisdag. Avokado med keso är något jag rekomenderar starkt då det är så sinnessjukt gott att kombinera. Ska iväg och träna runt fem med kb, 18.20 väntas ääääntligen mitt efterlängtade cx pass men först och främst väntas lite oth, sällan..